Genies Touch

Genies TouchDe Genies Touch online gokkast van Quickspin is erg mooi gemaakt. De gokkast heeft veel weg van het sprookje van Aladdin en de wonderlamp. Er komen in beide verhalen namelijk ook een wonderlamp voor met een geest hierin. Aladdin is uiteraard niet te bekennen in deze online gokkast. Het is een vrouwelijke geest welke bij deze gokkast uit de lamp naar voren komt. De symbolen op de gokkast zijn mooie gemaakt. Er zijn drie mannen en ook een mooie vrouw uit het Midden-Oosten. Ook de magische lamp is natuurlijk een symbool die je op de rollen zult zien. Het is een symbool waarmee de magische lamp feature actief wordt. De vrouwelijke geest komt dan uit de lamp om je stoutste dromen uit te laten komen. De gokkast heeft trouwens twintig winlijnen om de meest mooie combinaties mee te maken op de rollen van deze internet gokkast.

Direct Genies Touch spelen met €800,- bonus!

De magische lamp feature en de geest

De magische lampHet is mooi om te zien welke verschillende mogelijkheden deze gokkast heeft. De magische lamp feature is er een van. De Genies Touch online gokkast laat je starten met deze optie wanneer er drie of meer lampen op de rollen komen. Het mag allemaal willekeurig gebeuren. De geest zal ieder andere symbool op de rollen vervangen en zorgen, dat je nog sneller een prijs kunt winnen. De geest zal trouwens altijd het symbool kiezen dat de meeste winst zal gaan opleveren. Hierdoor zul je dus ook zeer mooie prijzen kunnen ontvangen bij deze online gokkast.

Het wild symbool

Wild symboolHet is heerlijk om te zien welke verschillende spelopties er zijn bij deze online Quickspin gokkast. Aan mogelijkheden geen gebrek zou je zeggen! Er zijn namelijk ook wild symbolen welke ieder andere symbool vervangen om een winnende combinatie op de rollen te krijgen. De lamp en het bonussymbool kunnen trouwens niet vervangen worden door een wild symbool. Ze hebben namelijk al een speciale functie bij het spel.

De Free Spins met extra lampen symbolen

De free spinsWanneer je drie of meer bonussymbolen op de rollen van deze gokkast ziet dan zal je met tien free spins beloond worden. De free spins zijn een extra optie om met meer kansen meer winst te maken. Ook krijg je tijdens de free spins meer lampen symbolen op de rollen. Het is zo mogelijk om dus nog sneller de geest uit de lamp te laten komen. Hierdoor heb je nog meer kansen op het winnen van prijzen. Geweldig toch!?

Hoe te starten

Hoe te startenEr zijn verschillende mogelijkheden om te starten. Je kunt in de eerste plaats gewoon je eigen geld gaan inzetten en op de play knop gaan drukken. Zo kun je direct ontdekken of het geluk aan jouw kant staat of niet. Wanneer je geluk hebt win je direct een mooie prijs. Wanneer je wat behoudender bent dan kun je ook met het gratis oefengeld een aantal ronden gaan spelen in het internet casino. Het biedt de mogelijkheid om het spel ongedwongen te verkennen om daarna met je eigen geld voor de volle winst te gaan spelen.

Wat is je leeftijd?

age