King Colossus

King ColossusEen van de gokkasten waar je volop van kunt genieten is de King Colossus Quickspin gokkast. Het is een gokautomaat waarbij een kolossale koning de hoofdrol speelt. De koning is kolossaal te noemen in meerdere opzichten. Zo heeft hij een zeer groot rijk met een grote rijkdom. Je ziet het door de dure edelstenen die op de rollen verschijnen. Er zijn trouwens meerdere rollen met veertig winlijnen. Het symbool van de koning is een symbool om in de gaten te houden. Het symbool zal je de hoogste prijzen op gaan leveren. Waar de gokkast zijn naam echter vooral aan te danken heeft is natuurlijk het zeer grote symbool van de koning. Het is een symbool van drie bij drie symbolen in omtrek. Het wordt ook wel het Massive King (massieve koning) symbool genoemd. Het zorgt voor aantrekkelijke free spins bij dit spel. Natuurlijk is er nog veel meer bij deze geweldige online gokkast te beleven. We vertellen je er graag meer over.

Direct King Colossus spelen met €800,- bonus!

De King Colossus gokkast en de gouden leeuw

De goude leeuwEr zijn meerdere symbolen die een speciale functie hebben bij deze online gokkast. In het basis spel is er een gouden leeuw die als wild symbool fungeert. Het zal ieder andere symbool vervangen om je te helpen om nog sneller een winnende combinatie op de rollen te krijgen. Er is slechts een symbool wat het niet kan vervangen. Het is de paarse troon die zorgt voor free spins en het scatter symbool is. Laten we je hier meer over vertellen.

De Koning Colossus troon is het scatter symbool

Extra wildsDe paarse troon van de koning is het scatter symbool bij deze online gokkast van Quickspin. De verschillende symbolen met een paarse troon van koning Colossus komt alleen op de middelste drie rollen van de gokkast voor. Wanneer je ze alle drie naast elkaar ziet dan krijg je vijf gratis spins. Je kunt met het +1 symbool nog meer gratis spins krijgen tijdens de free spins ronden.

Het Massive King symbool en de extra wilds

Wanneer je naar de free spins gaat van deze online gokkast dan zul je je mogen verhogen op aantrekkelijke prijzen. Er komen twee extra wild symbolen op de eerste en de laatste rol bij. De extra wild symbolen zijn ideaal wanneer het Massive King symbool de middelste drie rollen bedekken. Je krijgt dan namelijk ook kolossale en geweldige prijzen. Het is heerlijk om te ontdekken allemaal.

Wacht niet langerWacht niet langer!

Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan bij deze online gokkast. Je kunt de meest mooie en ook hoge prijzen winnen. Hierdoor is het een zeer aantrekkelijke gokkast welke veel mensen een leuke tijd zal geven. De free spins zijn een boeiend spelelement en ook de King Colossus mega symbolen zijn erg mooi om te zien. Natuurlijk kun je ook deze gokkast eerst gratis en zonder je eigen geld in te zetten ontdekken. Je kunt dit doen door gebruik te maken van het oefengeld. Vervolgens kun je later met je eigen geld gaan spelen in het online casino.

Wat is je leeftijd?

age