Sinbad

SinbadSinbad is een zeer bekend figuur. Hij is een zeeman die de basis heeft gelegd voor het sprookje van duizend en een nachten. Sinbad is ook een gokkast van Quickspin. Het sprookje is op een mooie manier verweven in deze gokkast met als hoofdfiguur natuurlijk Sinbad. De mooiste animaties en de sterke achtergrond van het Midden-Oosten maken dit een grafisch zeer sterke gokkast. Ook zie je geweldige symbolen op de rollen voorbijkomen. Hieronder ook een mooie vrouw met een hoofddoek en een sluier. Ook de mannen dragen tulbanden en bieden tal van mogelijkheden om mooie prijzen te winnen. Er zijn ook twee symbolen om de speciale features van de Quickspin gokkasten te activeren. Het gaat om de twee Arabische zwaarden en het schip van onze zeeman. Het laatste symbool zal je als speler graag zien, omdat je dan drie verschillende free spins features geactiveerd ziet. Free spins met kansen op mooie winsten en aantrekkelijke prijzen. Let hier dus goed op! Laten we je snel meer vertellen over deze online gokkast.

Direct Sinbad spelen met €800,- bonus!

Het wild symbool bij deze gokkast

GokkastHet wild symbool bij deze gokkast zijn de twee Arabische gekruiste zwaarden. Een wild symbool kan altijd een ander symbool vervangen in het spel en je helpen om een winnende combinatie te krijgen. Er zijn trouwens veertig win lijnen bij deze online gokkast. De scatter symbolen worden trouwens niet vervangen door de wild symbolen van deze gokkast. Iets wat natuurlijk goed nieuws is!

Het schip van Sinbad!

Het scatter symbool bij deze online gokkast is het schip van Sinbad. Wanneer je drie of meer van deze symbolen op de rollen ziet dan is het tijd om de free spins te incasseren. Hoeveel je er krijgt en welke speciale features er actief worden is nog maar de vraag. Je kunt zelf kiezen uit de drie verschillende soorten free spins. Het gaat om de volgende soorten free spins.

De Ape Free Spins

Ape free spinsWanneer je voor deze soort van free spins kiest dan kun je zeven spins krijgen waarbij de aap natuurlijk een belangrijke rol gaat spelen. Wanneer deze op het scherm verschijnt dan zal je een wild symbool (of meer) op het speelveld krijgen en vast laten staan tot het einde van de free spins. Je krijgt hierdoor natuurlijk nog meer kansen op winst.

De Roc Free Spins

De rocJe krijgt bij deze free spins tien gratis spins. Het is heerlijk om te zien, dat de diamanten symbolen verzameld worden welke door een roofvogel worden opgepikt. Wanneer je voldoende diamanten hebt dan krijg je extra free spins of worden de rollen helemaal compleet met wild symbolen bedekt. Iets wat natuurlijk wel geweldig is.

De Snake Free Spins

Hier krijg je twaalf free spins welke op de rollen een en vijf als extra de snake wild krijgen. Een slang zal verschijnen wanneer deze wild symbolen op de rollen komen. Het is mooi en heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is. Een slang zal nog meer symbolen op de rollen in wild symbolen vervangen. Iets wat we natuurlijk allemaal wel mooi en fijn vinden.

 

Wat is je leeftijd?

age