Jewel Blast

jewel_blastWe mogen gerust stellen dat Jewel blast één van de meest spanende spellen van Quickspin is. Het is een spel dat draait om om robijnen en juwelen. Het spel kan er op het eerste gezicht simpel uitzien maar als je even aan het spelen bent dan merk je dat het een erg spannend spel is. Doordat het spel simpel van opzet is heb je al snel door hoe het spel speelt en hoe je de winnende combinaties draait. Dit is dan ook een spel dat geschikt is voor de beginnende spelers. Natuurlijk kun je ook als meer ervaren speler veel plezier beleven aan het spel en zul je merken dat er dan ook vele interessante winsten te behalen zijn.

Direct Jewel Blast spelen met €800,- bonus!

Jewel Blast biedt leuke mogelijkheden

Jewel BlastGa je het slot spelen dan zul je merken dat er vele leuke mogelijkheden zijn. Het is een spel met vijf wielen en deze hebben drie rijen. Er zijn vijfentwintig winlijnen waar een winst op te behalen is. Aan de zijkant van het spel daar zijn punten te zien en deze laten de winlijnen zien. Wanneer je met de muis op een punt gaat staan dan zie je het nummer van de winlijn en dan zie je ook meteen hoe een lijn loopt. Weet je een winnende combinatie te draaien dan zie je ook meteen op welke winlijn dit is geweest. Het leuke van de spellen van Quickspin is dat je meteen ziet hoeveel winst je hebt behaald. Dit wordt ook in een apart veld bijgehouden. Naast dat je steeds zelf een spin aan het slot kunt geven heb je ook de mogelijkheid om automatisch te gaan spelen. Wanneer je dit doet dan opent er een nieuw menu en dan kun je aangeven hoeveel spellen je automatisch wilt spelen. Ook kun je nog een geavanceerd menu openen waar je echt alle mogelijkheden ziet om automatisch te spelen.

Bonus wildsGebruik maken van de wilds en bonus wilds

Het is leuk om met de robijnen en de juwelen de winsten te behalen. Toch zijn er ook enkele hulpmiddelen waarmee het makkelijker wordt om een leuke winst bij elkaar te spelen. Dit zijn dan de wilds en de bonus wilds. Deze kunnen de plaats van ieder andere afbeelding innemen en dit maakt het een stuk eenvoudiger om een winst te draaien. Door gebruik te maken van de bonus wilds in de winnende combinaties kun je ook het bonus spel spelen en dit kan je ook fraaie extra winsten opleveren.

Gratis het spel spelen

Gratis spelenWil je graag zelf ervaren hoe leuk het is om met robijnen en juwelen winsten te behalen op een slot dan is het mogelijk om het spel zelf te spelen. Dit kun je gratis doen en het is ook mogelijk om dat op deze pagina te doen. Het voordeel is dan dat je meteen ervaart hoe leuk Jewel Blast gemaakt is. Ga je gratis spelen dan zijn er geen mogelijkheden om een echte winst te behalen. Dit is dan ook vooral bedoelt om jou te laten zien hoe leuk het spel gemaakt is. Wel kun je op ieder moment voor echt geld gaan spelen en dan leuke winsten gaan behalen.

Wat is je leeftijd?

age