The Wild Chase

The Wild ChaseEen gokkast voor mensen die van snelheid houden is de Quickspin The Wild Chase gokkast. Het is een gokkast waar twee mannen en twee vrouwen de hoofdrol spelen. Ze hebben zo’n haast, omdat ze een overval hebben gepleegd. Ze zijn nu natuurlijk op de vlucht voor de politie. De kans, dat ze ontsnappen is groot. Op basis van de symbolen zie je namelijk dat ze een leven vol met luxe leiden. Bankbiljetten, horloges, dure ringen en diamanten zijn de symbolen van deze gokkast. De gokkast kent mooie symbolen en heeft vijfentwintig winlijnen. Het verhaal van deze gokkast speelt zich trouwens af in Monte Carlo. Hier is het uiteraard normaal dat er snelle auto’s zijn.

Direct spelen met €800,- bonus!

De wild symbolen en een multiplier!

Wild symbolenEr zijn een paar mooie features bij de The Wild Chase gokkast. Het helpt je allemaal om de meest mooie prijzen te winnen. Je kunt beginnen met het wild symbool. Het vervangt ieder andere symbool om je te helpen om nog sneller een winnende combinatie te krijgen bij deze online gokkast. Ook zijn er tal van andere symbolen waar je gebruik van kunt maken. Het is mooi om te zien wat er allemaal kan. Weet ook, dat je een multiplier kunt krijgen. De winsten kunnen hierdoor tot vijf keer oplopen. Het is afhankelijk van het aantal wild symbolen welke er zijn. Een wild symbool zorgt voor een factor twee. Ieder wild symbool extra zorgt voor een stap hoger in het aantal multipliers die je kunt krijgen. Bij vier wilds heb je het maximale aantal bereikt en wordt je winst met een factor vijf vermenigvuldigd.

Gratis re-spins

Gratis re spinsHet is ook leuk en goed om nog meer te ontdekken van deze gokkast! Een element hiervan zijn de re-spins. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er zijn. Pak je kansen! De winnende symbolen blijven staan en de overige plekken worden opnieuw gespint. Het is mooi en goed om te zien wat er allemaal kan. De gratis re-spins helpen je om de drie kluis symbolen op de rollen te krijgen. Hiermee kun je free spins winnen!

Free spins en kluizen

Free spins en kluizenDeze gokkast kent natuurlijk ook free spins. Hiervoor moet je de drie kluis symbolen bij elkaar krijgen. Het is moeilijk om ze allemaal bij elkaar te krijgen op de rollen. Met de re-spins functie wordt het gelukkig allemaal wat gemakkelijker. Het is heerlijk om te zien hoe ook jij hier de mooiste prijzen kunt winnen. Zeker met de free spins wordt het allemaal erg mooi.

Een top gokkast van Quickspin

Top gokkastWe kunnen concluderen dat ze er weer een geweldige gokkast bij hebben in de Quickspin casino‘s. Het is mooi en heerlijk om de kansen te zien welke je krijgt bij deze online gokkast. De uitbetaalpercentages zijn goed, het amusementsgehalte is hoog en het is hierdoor een geweldige samensmelting van de belangrijkste elementen bij een online gokkast. Weet hoe ook jij hier een eerlijke kans krijgt om een geweldige prijs te winnen. Zeker wanneer het thema je aanspreekt is het volop genieten van deze online gokkast.

Wat is je leeftijd?

age