Titan Thunder

Titan ThunderDe Quickspin gokkasten hebben de meest mooie thema’s. Iedere keer weer weet deze maker uit Zweden van online gokkasten ons te verrassen met een zeer mooie video slot machine. De makers nemen echter soms ook wel een kortere route en het lijkt dan alsof een andere gokkast in een nieuw jasje is gegoten. Niets mis mee natuurlijk, zo lang je er maar mooie prijzen kunt winnen en ook een leuke tijd kunt beleven. De gokkast Titan Thunder kan hier een voorbeeld van zijn. Het thema is gebaseerd op een Griekse mythe waar Zeus, Poseidon, Hades, Hermes en Hephaestus in voorkomen. Het is een gokkast met vijftig winlijnen. De makers Quickspin hebben enkele mooie features ingebouwd in deze online gokkast.

Direct Titan Thunder spelen met €800,- bonus!

Een gokkast met vijf en soms zes rollen!

Gokkast met 5 en soms 6 rollenDeze online gokkast kent bij het begin vijf rollen met drie rijen aan symbolen. Helemaal rechts zit er echter nog een zesde rol waarop met een grote steen het woord Titan Thunder geschreven staat. Het is de naam van deze online gokkast. Op ieder moment kan de steen in een zesde rol veranderen en dan kan deze rol mee gaan doen in het spel. Je hebt dan natuurlijk nog meer kansen om een mooi prijs te winnen bij deze gokkast. Zes rollen hebben je meer te bieden dan vijf rollen. Het is een logica die we natuurlijk allemaal wel begrijpen en snappen.

De bliksemschichten en de donderslagen

DonderslagenDe zesde rol kan op ieder moment actief worden in het spel. Je hebt hier zelf geen enkele invloed op. De ervaring stelt echter wel, dat de feature regelmatig voorkomt in het spel. Niet alleen zal het spel dan een zesde rol krijgen. Wanneer de rol stopt met spinnen dan zullen er bliksemschichten en donderslagen over de gokkast komen. Het is mooi en heerlijk om te zien wat er allemaal gebeurt bij deze online gokkast. De bliksem zal op meerdere plekken inslaan en tot acht symbolen veranderen in een wild symbool.

De lightning badge gratis spins

Gratis spinsBij deze gokkast is er ook een lightning badge symbool. Het is natuurlijk een bliksemschicht. Het is het scatter symbool bij deze gokautomaat. Het is de sleutel om de free spins te activeren. Alle zes de rollen worden actief bij de free spins en de Griekse goden zullen in formaat gaan toenemen. Ze zullen twee bij twee symbolen gaan bedekken. Een van de symbolen zal ook aan het einde van de ronden als een extra wild symbool gaan fungeren.

Hoe te starten?

Hoe te startenHet beste is het om eerst meerdere ronden met het oefengeld te gaan spelen. Hier is het mogelijk om meerdere ronden te gaan spelen en om zo te ontdekken wat er allemaal kan. Weet dat ook jij hier geen prijzen kunt winnen. Wel is het zo dat je natuurlijk ook geen geld verliezen zult. Het is vervolgens mogelijk om met je eigen geld te gaan spelen om te ontdekken of ook jij bij deze titanen gokkast een mooie prijs kunt winnen. Je ontdek het allemaal zelf bij deze automaat!

Wat is je leeftijd?

age