Sevens High

Sevens HighDe Quickspin Sevens High gokkast is ook in Nederland een hit. Je ziet de Quickspin gokkasten steeds vaker en meer. Het is heerlijk om er gebruik van te maken en om te zien hoe ook jij een geweldige tijd kunt beleven bij het online casino en bij deze online gokkast. We vertellen je graag meer over deze online Quickspin gokkast. Het is een mooie online gokkast waar je volop van kunt genieten. Op het eerste gezicht heeft het veel weg van een standaard online gokkast met een klassiek fruitgokkast thema. De symbolen, de rollen en de 25 winlijnen lijken erg standaard en hebben veel weg van de oude fruitautomaten. Je ziet de kersen, de sinaasappels, pruimen, bellen en ook kersen en citroenen. De wild meter laat zien dat het om meer dan een standaard online gokkast gaat. Het is mooi om de mogelijkheden te zien en te ontdekken. Weet welke kansen je allemaal krijgt en hoe ook jij een geweldige tijd kunt krijgen bij deze gokkast. De lucky seven symbolen op de rollen zijn van belang om mooie prijzen te kunnen winnen. Het zijn de wild symbolen die je meer mogelijkheden bieden om te winnen. Hoe verder je in het spel komt des te meer je ze zult zien.

Direct Sevens High spelen met €800,- bonus!

Gratis re-spins wanneer je wint!

Gratis re spinsHet is erg prettig om na iedere keer, dat je wint een re-spin te krijgen. Je kunt hierdoor in potentie nog veel meer mooie prijzen winnen. Het zorgt ervoor dat je ieder moment vol met spanning zit. Winnen is al heerlijk, maar wat zal er in de re-spin gebeuren? Win je nog meer prijzen of nog niet? Het is heerlijk om zo te genieten van een online gokkast. Ook de re-spin zal de Wild meter naast het veld activeren. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal kan. Op de Wild meter kun je zien welke drie verschillende zeven symbolen in een extra wild kunnen veranderen.

Extra wilds en het zeven symbool!

Extra wildsWanneer het je lukt om twee keer achter elkaar winst te krijgen met de hulp van de re-spins (die gratis zijn) dan zullen de blauwe zevens in het speelveld ook naar wild symbolen veranderen. Je krijgt dus extra wild symbolen. Misschien valt het kwartje nu, hetgeen we hierboven al aangaven. Je ziet nu dat er meer wild symbolen op de rollen komen. Ook de groene zevens worden wild symbolen, nadat je vier keer winst hebt gehad achter elkaar. Zes spins met een winnende combinatie zorgen ervoor dat ook de rode zevens wild symbolen worden. Het is dus mogelijk om door meer en vaker te winnen nog meer wild symbolen te krijgen. Door deze wild symbolen wordt het mogelijk om nog meer prijzen te winnen. Je komt in een winnende spiraal terecht waar je volop van kunt genieten.

Zeven symboolNatuurlijk blijf je continu recht houden op de gratis re-spins, iedere keer wanneer je wint. Het is heerlijk! Het is hierdoor een fascinerende online gokkast waar iedereen wel van moet genieten. Wacht niet langer en bezoek deze gokkast! De Quickspin Sevens High gokkast!

 

Wat is je leeftijd?

age