Sugar Trail

Sugar TrailMet de Sugar Trail online gokkast heeft Quickspin ons weer weten te verrassen. Het is een mooie en bijzonder gokkast geworden waar we volop van kunnen genieten. Het is een heerlijke automaat met volop verschillende soorten snoep. Naast de vijf rollen zijn er veertig winlijnen en je ziet ook twee grote zuurstokken. De symbolen zijn verschillende soorten snoepgoed. Er is een speciale rol weggelegd voor de gummi beren symbolen. Er zijn drie verschillende soorten gummi beren die in het spel voorkomen. Het is mooi en goed om te ontdekken welke opties er zijn en hoe je van deze gokkast kunt genieten. Zeker wanneer je van gummi beren houdt is het een top gokkast. Er zijn groene, blauwe en ook paarse gummi beren die actief zijn op de rollen en je een mooie bonus kunnen opleveren. Graag vertellen we je meer over deze online gokkast.

Direct Sugar Trail spelen met €800,- bonus!

Zoete smaken op de rollen bij de Sugar trail gokkast

Zoete smakenHet is heerlijk om te zien welke verschillende online smaken je allemaal op deze gokkast voorbij ziet komen. Het is heerlijk en verwonderlijk om te zien wat er allemaal kan. Het thema is het lekker snoepgoed bij deze videoslot machine. Er zijn vijf rollen en veertig winlijnen waar je alle symbolen voorbij ziet komen. Er zijn ook wild symbolen die je herkent aan het WILD in letters op het symbool. Het is dus een symbool dat je simpelweg niet kunt missen. Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken om de juiste combinaties te krijgen en om nog sneller tot winst te komen met het overduidelijke wild symbool. Alleen de Gummi beren zijn trouwens niet te vervangen door het wild symbool. Alle andere symbolen kan het wild symbool aannemen en je dus sneller aan winst helpen.

Bonus beren featureDe bonus beren feature!

De blauwe, paarse en groene gummi beren kunnen allemaal hun eigen bonus feature activeren. Je moet natuurlijk wel drie van dezelfde beren op de rollen krijgen om aan een bonus ronde te kunnen starten. Laten we ze alle drie met je doornemen.

De Wild Candy Free Spins

Wild candyDrie keer een paarse gummi beer op de eerste drie rollen zorgt ervoor dat je meerdere free spins zult krijgen. Het aantal free spins wordt aan de start van de feature bepaalt met de hulp van de Sugar Trail. Je kunt ook flying wilds op de rollen krijgen wanneer de free spins actief zijn. Ze vliegen over de rollen en nemen iedere keer nieuwe posities in bij iedere spin. Je kunt met het symbool waarop +1 staat iedere ronde extra gratis spins krijgen.

Lock re spinsDe Sugar Lock Re-spins

De groene gummi beren in het juiste aantal op de rollen twee, drie en vier zorgen voor de sugar lock re-spins. Je ziet ook voordat het start hoeveel spins je krijgt. Ook zul je zien hoeveel wild symbolen er komen en hoe je hier dus gebruik van kunt maken.

De Sugar Cash Bonus

Een aantrekkelijke bonus is de Sugar Cash Bonus. Het is een bonus die je krijgt bij drie blauwe gummi beren op de laatste drie rollen van het spel. Het is een mooie feature om geweldige prijzen mee te winnen.